Πίσω από απλά πράγματα κρύβομαι, για να με βρείτε• αν δε με βρείτε, θα βρείτε τα πράγματα, θ’ αγγίξετε εκείνα που άγγιξε το χέρι μου, θα σμίξουν τα χνάρια των χεριών μας. Γιάννης Ρίτσος (το νόημα της απλότητας)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΓΚΡΑΣ είπε...

Οι τόποι που γνωρίσαμε δε χάνονται.
Κρεμιούνται στις λέξεις και τις χειρονομίες μας,αναπαύονται στο βυθό των ματιών μας.
Τα "χνάρια" ήταν από μέταλο που έκαιγε.
Κι ακούμπησε την καρδιά μας.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Συναυλία για την Γάζα

Συναυλία αφιερωμένη στην Αποστολή στη Γάζα θα δοθεί στο Βόλο την ερχόμενη Τρίτη 18 Μαίου στις 9 το βράδυ στον Πεδίον του Άρεως, στο υπαίθριο θέατρο του τμήματος της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στη συναυλία θα πάρουν μέρος αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες
Νένα Βενετσάνου, Haik Hadijian, Ziad Rajab, Μαρία Λούκα, Κώστας Αναστασιάδης και Θύμιος Ατζακάς
. Από το Βόλο θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες Δήμος Βουγιούκας, Βασίλης Αγροκώστας, Σοφία Καγιά, Γιώργος Ζήφκος ενώ ποιήματα Ελλήνων και ξένων ποιητών θα αποδώσει η συγγραφέας Ασημίνα Σαράφη. Στη συναυλία, που θα ξεκινήσει με τα ΅Μουσικά Σύνολα΅ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , θα συμπράξει η ομάδα Μουσικής Παιδαγωγικής του ΠΤΔΕ και θα συμμετάσχει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών καθώς και η ομάδα Αργεντίνικου Τάγκο "Los Tandgueros de Volos" . Η συναυλία που θα γίνει για την ενίσχυση της Αποστολής στη Γάζα θα έχει συμβολική είσοδο στα 5 ευρώ. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Π.Θ, το Δήμο Βόλου και την Ομάδα Πρωτοβουλίας Βολου για την Αποστολή στη Γάζα.

Υγ. Είπα εγώ! Στη ζωή μου όλα μαζεμένα, έρχονται!
Σαν τιμωρία για να μην μπορώ να τα χαρώ όλα όπως θα ήθελα!
Ελπίζω να τα καταφέρω να πάω κι εκεί, εκτός αν με απολύσει ο άντρας μου απ' το μαγαζί του!

1 σχόλιο:

Τα χνάρια είπε...

Απόψε σχόλασα νωρίς, μα χθες με το καράβι για την Γάζα πούντιασα και ψήνομαι στον πυρετό.
Ήταν μια ανεπανάληπτη και αξέχαστη βραδιά. θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, Καλό Ταξίδι στο καράβι μας και χαλάλι το αν κρυώσαμε λιγάκι... Μακάρι να περνούσαν σαν ένα απλό κρύωμα και τα προβλήματα, εκεί!
Έχω ενθύμια της βραδιάς, ερασιτεχνικά πάντα, μα θα τα ανεβάσω άλλη στιγμή.