Πίσω από απλά πράγματα κρύβομαι, για να με βρείτε• αν δε με βρείτε, θα βρείτε τα πράγματα, θ’ αγγίξετε εκείνα που άγγιξε το χέρι μου, θα σμίξουν τα χνάρια των χεριών μας. Γιάννης Ρίτσος (το νόημα της απλότητας)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΓΚΡΑΣ είπε...

Οι τόποι που γνωρίσαμε δε χάνονται.
Κρεμιούνται στις λέξεις και τις χειρονομίες μας,αναπαύονται στο βυθό των ματιών μας.
Τα "χνάρια" ήταν από μέταλο που έκαιγε.
Κι ακούμπησε την καρδιά μας.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

O COLD μετακόμισε! Δεν έκλεισε!

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Δεν κλείνει για πάντα ο Gold... Μετακομίζει

Στις 28-11-10 έγινε η παραπάνω ανάρτηση από εσάς και κατόπιν από το blog voliotikanea.blogspot.com και αναφέρομαι ονομαστικά σε αυτά, καθώς δεν έπεσε στην αντίληψη μας παρόμοια ανάρτηση από κάποιο άλλο blog του Βόλου. Αναφέρεται λοιπόν σε αυτή την ανάρτηση πως ο GOLD10 έκλεισε και μάλιστα χρησιμοποιώντας τον τίτλο "Ο GOLD10 μας αποχαιρέτησε".Προς ενημέρωση... σας: Ο GOLD10 δεν αποχαιρέτησε κανέναν. Ο GOLD10 δεν έκλεισε. Ο GOLD10 σύντομα θα είναι ξανά κοντά στο κοινό του. Ο GOLD10 θα εκπέμπει πλέον από τις ολοκαίνουριες, υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ( θα σας αποσταλεί σύντομα φωτογραφικό υλικό), με νέο πρόγραμμα και εξαιρετικά ανανεωμένος, με λίγους -ελάχιστους όπως αναφέρατε και εσείς-παραγωγούς, άλλωστε η ποιότητα και όχι ποσότητα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά! Λυπούμαστε λοιπόν πολύ, αγαπητό Volospress, που εσείς ένα Βολιώτικο blog, "χτυπάτε", διαβάλλετε και συκοφαντείτε τόσο άσχημα κάποιο άλλο μέσο που έχει έδρα το Βόλο. Αναρωτιόμαστε, οι συνεργάτες μου και εγώ, υπάρχει άραγε κάποιος λόγος; Μήπως τελικά προσπαθείτε να προωθήσετε συμφέροντα άλλων μέσων χτυπώντας κάποια άλλα;

Σας είχα επιστήσει λοιπόν την προσοχή πριν από λίγες εβδομάδες ως αναφορά τη διασταύρωση των πηγών-πληροφοριών σας. Αντιλαμβάνομαι πλέον ότι αποτελεί πάγια τακτική σας η μονόπλευρη και αναξιόπιστη ενημέρωση στiς περισσότερες των περιπτώσεων. Αναρτήσατε το Σάββατο πως η αγορά του Βόλου θα είναι κλειστή, γεγονός που δεν ίσχυε, προκαλώντας προφανώς με την ανάρτηση σας αυτή, ζημία στις επιχειρήσεις του τόπου μας και μάλιστα σε μια περίοδο με δυσμενής οικονομικές συνθήκες. Δεν παραδειγματιστήκατε και συνεχίζετε την παραφιλολογία...

Επίσης είναι ευρέως γνωστό πως ο GOLD10 μετακομίζει, αν ρωτούσατε θα το μαθαίνατε, αλλά δεν μπήκατε στο κόπο, εκτός και αν η ανάρτηση σας έγινε σε μια προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος γύρω από το όνομα του ραδιοφώνου, που όσοι γνωρίζουν καλά τα μέσα και τη διαχείριση τους, ξέρουν καλά, πως δύσκολα αυτό το κλίμα μεταστρέφετε...δυστυχώς όμως στη περίπτωση μας το παιχνιδάκι σας δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.

Να σας ενημερώσουμε επίσης επί της ευκαιρίας, αλλά και επειδή το αναφέρατε, πως ο τηλεοπτικός σταθμός είναι ήδη έτοιμος εδώ και ένα μήνα περίπου, το πότε και το πως θα λειτουργήσει, το πότε θα θεωρήσουμε πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να γίνει έναρξη θα το καθορίσουμε εμείς. Επιτρέψτε μου να γνωρίζω καλύτερα τα της επιχειρήσεως μου.

Το λιγότερο που περιμένουμε από εσάς, είναι ένα "συγνώμη" για τον πανικό που δημιουργήσατε, όχι σε εμάς, αλλά στους ακροατές μας!

Δώρα Μιχαήλ

Ιδιοκτήτρια GOLD10 tv-radio -Δημοσιογράφος.



"Καλή Συνέχεια", παιδειά! Ξεχάστε το και προχωρείστε! Εμπόδια θα βρείτε πολλά στον δρόμο σας. Κάποια θα είναι κατά λάθος, κάποια εσκεμμένα. Έτσι είναι η ζωή. Δεν είναι στρωμένη με τριαντάφυλλα, για κανέναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: