Πίσω από απλά πράγματα κρύβομαι, για να με βρείτε• αν δε με βρείτε, θα βρείτε τα πράγματα, θ’ αγγίξετε εκείνα που άγγιξε το χέρι μου, θα σμίξουν τα χνάρια των χεριών μας. Γιάννης Ρίτσος (το νόημα της απλότητας)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΓΚΡΑΣ είπε...

Οι τόποι που γνωρίσαμε δε χάνονται.
Κρεμιούνται στις λέξεις και τις χειρονομίες μας,αναπαύονται στο βυθό των ματιών μας.
Τα "χνάρια" ήταν από μέταλο που έκαιγε.
Κι ακούμπησε την καρδιά μας.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ



1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 και ώρα Ελλάδος 12.00 ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...


ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
και κάτι... μετά την δημιουργία του και λίγες εβδομάδες μετά από μία μικρή παύση της λειτουργίας του, με σκοπό την ανανέωσή του, το πρώτο σε επισκεψιμότητα διαδικτυακό ραδιόφωνο της χώρας, το ραδιοφώνο του "e-Rock.gr", επιστρέφει δυναμικότερο από ποτέ.

ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 κάνει την παρουσία του στο ελληνικό διαδίκτυο ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που βασισμένος στην rock φιλοσοφία του, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κερδίζει τις εντύπωσεις, κυρίως όμως την εμπιστοσύνη της μουσικόφιλης ελληνικής νεολαίας.

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2010 στην εναλλακτική "παράνοια" έρχεται να προστεθεί και η ραδιοφωνική του εκδοχή, η πρώτη αμιγώς διαδικτυακή ραδιοφωνική παρουσία θα έλεγε κανείς στην χώρα, με το ζωντανό της στίγμα να ξεπερνά τις 12 ώρες ημερησίως.

ΟΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ και άλλοι άνθρωποι της πολιτικής, της τέχνης και της μουσικής δημοσιογραφίας, καταγράφονται ως οι πρώτοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της νέας αυτής προσπάθειας, η οποία καταφέρνει το ακατόρθωτο της ετήσιας καθημερινής και αδιάλειπτης παρουσίας, για τα μέχρι τότε γνώριμα διαδικτυακά standards.

1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 και ώρα Ελλάδος 12.00, το πρώτο σε επισκεψιμότητα διαδικτυακό ραδιόφωνο της χώρας, με τους δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς ακροατές, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... και με βασικό του όπλο μια ιστοσελίδα προηγμένης τεχνολόγιας, κατασκευασμένη από την καθύλην αρμόδια εταιρία κατασκευής προηγμένων ιστοσελίδων NetPlanet.gr (Aluminco, DidiMusic.gr, Goin Through, Professional Sinnerz, Rockwave Festival, Shakira Planet, Terra Vibe Park, Γιώργος Χατζηνάσιος, Σταμάτης Σπανουδάκης κ.α.) ατενίζει το μέλλον βασισμένο στην διαφορετικότητα των καιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: